Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/middle/842.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2425 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/small/842.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2381 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/middle/843.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2425 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/small/843.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2381 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/middle/844.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2425 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/small/844.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2381 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/middle/845.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2425 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/small/845.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2381 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/middle/846.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2425 Warning: getimagesize(/srv/www/htdocs/muzeum/UserFiles/fotogalerie/small/846.jpg): failed to open stream: Operace zamtnuta in /srv/www/htdocs/muzeum/_functions.php on line 2381 Muzeum Svitavy - Nejsme tady sami - Zelené Vendolí
 
CZ
EN
DE
Městský památkový okruh
Historie praní
Oskar Schindler
Domů

Nejsme tady sami - Zelené Vendolí

4. 10. - 21. 10. 2007

Výstava seznámila návštěvníky s příběhem záchranné stanice volně žijících zvířat Zelené Vendolí, která letos oslavila 20 let od svého založení. Výstava byla určena nejen pro širokou veřejnost, ale zejména pro školní mládež jako vhodný doplněk k výuce přírodopisu a k ekologické výchově.

Bylo vystaveno na 200 fotografií živočichů, kteří stanicí prošli, 78 druhů preparovaných ptáků a kolekce hmyzu a motýlů. Školní výuku doplnily přírodopisné kvízy, pracovní stolky s herbářem a vzorky peří tuzemského ptactva.

Doprovodné panely zobrazily projekt EKOZNÁMKA, do něhož se zapojily děti místních základních škol. Vernisáž výstavy se uskutečnila 4. října v 17 hodin. Úvodní slovo přednesl senátor PČR Václav Koukal a s kulturním programem vystoupil Mario Kučera a kamarádi.

Copyright © Městské muzeum a galerie ve Svitavách 2024